Wylecz choroby autoimmunologiczne – książka kucharska. Jedzenie dostępne bez recepty, które pomaga zapobiegać i eliminować stany zapalne - Okładka książki
Wylecz choroby autoimmunologiczne – książka kucharska. Jedzenie dostępne bez recepty, które pomaga zapobiegać i eliminować stany zapalne

Jedzenie i środowisko staje się bardziej toksyczne, a zdrowie milionów ludzi zostało osłabione. Ta książka zapewnia Ci zdrowy sposób radzenia sobie z nękającymi Cię objawami i chorobami związanymi ze stanami zapalnymi. Smacznie i zdrowo? To możliwe!

  • ISBN: 978-83-8168-129-2;
  • Cena katalogowa: 69.60 zł;
  • Ilość stron: 376;
  • Oprawa: miękka;
  • Data ostatniego wydania: 2019;
  • Nr wydania: I;

Osiem najpopularniejszych mitów o chorobach autoimmunologicznych:

Mit pierwszy: Choroby autoimmunologiczne są nieodwracalne.
Mit drugi: Objawy nie znikną bez zastosowania mocnych leków.
Mit trzeci: Jeśli stosujesz leki na chorobę autoagresywną, efekty uboczne nie mają większego znaczenia.
Mit czwarty: Poprawa trawienia i stanu zdrowia jelit nie ma wpływu na rozwój choroby autoimmunologicznej.
Mit piąty: Przejście na dietę bezglutenową nie ma żadnego wpływu na rozwój choroby autoimmunologicznej.
Mit szósty: Choroba autoimmunologiczna skazuje chorego na kiepską jakość życia.
Mit siódmy: Choroby autoimmunologiczne mają podłoże genetyczne, czynniki środowiskowe nie mają znaczenia.
Mit ósmy: Twój układ immunologiczny jest, jaki jest, nie możesz go w żaden sposób usprawnić.

Czas skończyć z mitami i poznać całą prawdę!

Książka kucharska bestsellerowej autorki New York Timesa

Ta książka kucharska stanowi doskonałe uzupełnienie treści zawartych w rewolucyjnym bestsellerze New York Timesa „Możesz wyleczyć choroby autoimmunologiczne”, wypełniona jest ponad 150 przepisami na odżywcze, łatwe do przygotowania codzienne dania pozwalające leczyć objawy stanów zapalnych i zaburzeń autoimmunologicznych, w tym choroby Gravesa-Basedowa, łuszczycy, fibromialgii, tocznia, celiakii, zapalenia tarczycy Hashimoto i stwardnienia rozsianego (SM).

Powszechny problem na całym świecie

Dziewięciu na dziesięciu Amerykanów cierpi na stany zapalne lub zaburzenia autoimmunologiczne – stany, w których konwencjonalna medycyna nie ma lekarstwa. Statystki w Polsce są równie zatrważające. Drobne podrażnienia, takie jak wysypki i wycieki z nosa, są ignorowane, podczas gdy przewlekłe i wyniszczające choroby, takie jak choroba Leśniowskiego-Crohna i reumatoidalne zapalenie stawów, są eliminowane za pomocą miksu toksycznych metod leczenia, które nie rozwiązują ich pierwotnej przyczyny. Autorka tej książki uświadamia nam, że rozwiązanie jednak istnieje. W tej nieocenionej książce kucharskiej pokazuje, jak uzdrowić ciało i odwrócić objawy dzięki jedzeniu.

Leczenie chorób autoimmunologicznych w praktyce

Opracowana przez lekarkę książka kucharska dostarcza ponad 150 receptur na dania bez zbóż, zaprojektowane w celu zapobiegania i odwracania pełnego spektrum chorób autoimmunologicznych, w tym alergii, otyłości, astmy, chorób układu krążenia, fibromialgii, tocznia, zespołu jelita drażliwego (IBS), przewlekłych bólów głowy, zmęczenia czy zapalenia jelita grubego.

Odpowiedź na zanieczyszczenie środowiska

Ponieważ nasze jedzenie i środowisko staje się bardziej toksyczne, zdrowie milionów ludzi zostało osłabione. Dzięki doktor Myers nie musisz już polegać na receptach – z których leki często wiążą się z niepokojącymi, czasami groźnymi, efektami ubocznymi – aby przeciwdziałać nadmiernie reaktywnemu układowi odpornościowemu Twojego organizmu. Ta książka zapewnia Ci zdrową alternatywę i sposób radzenia sobie z nękającymi Cię objawami i chorobami związanymi ze stanami zapalnymi.

Niniejsza książka stanowi ratunek dla Ciebie i Twoich bliskich, jeśli któreś z was uskarża się na którąś z poniższych dolegliwości:

• Refluks przełyku,
• Trądzik,
• ADHD,
• Alergie,
• Choroba Alzheimera,
• Nerwica,
• Artretyzm,
• Astma,
• Zakrzepy,
• Otępienie,
• Choroby układu naczyniowego,
• Depresja,
• Problemy z trawieniem (biegunka, gazy, wzdęcia, niestrawność, zaparcie, refluks/zgaga),
• Suchość oczu,
• Egzema,
• Zmęczenie,
• Mastopatia,
• Kamienie żółciowe,
• Wypadanie włosów,
• Bóle głowy,
• Bezpłodność,
• Bóle stawów,
• Bóle mięśni,
• Otyłość albo nadmierne przybieranie na wadze, zwłaszcza w okolicach brzucha,
• Zapalenie trzustki,
• Problemy ze snem (z zasypianiem lub częste budzenie się),
• Zaczerwienienie, opuchlizna i ból stawów,
• Mięśniaki macicy,
• Niedobór witaminy B12.

Ten międzynarodowy bestseller pozwoli Ci również:

• wybrać odpowiednie produkty do swojej kuchni,
• wyleczyć niepozorne, a bardzo groźne infekcje,
• zapanować nad stresem,
• poznać związek schorzeń autoimmunologicznych z infekcjami bakteryjnymi,
• okiełznać toksyny,
• zrezygnować z tego, co Ci szkodzi,
• uzdrowić jelita.

Smacznie i zdrowo? To możliwe!

 

Patroni:

ZAPISZ SIĘ